spil-som-bliver-kodet-paa-macbook

Lær at lave dit eget spil

Har du fantasien i orden og har en lille drøm om at udvikle dit eget spil? Så er der ingen grund til at vente. Her har du en guide til, hvordan du komme i gang med at lave dit eget spil.

Du skal lære at kode

Dette er et punkt som kan skræmme mange væk, men kodning behøver faktisk ikke være så skræmmende. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med at kode. Men selvom du aldrig har kodet før i dit liv, så er der massere af muligheder for at lære det.

Hvis du kender en som er en haj til at kode, er det naturligvis oplagt at spørge, om vedkommende kan give dig nogle lektioner. Det tager tid at lære, så derfor er det heller ikke sikkert, at familie eller venner har tid til dette. Heldigvis er der et alternativ.

Der findes en stribe af online kurser. Vi anbefaler især Udemy, som er en portal der udbyder online kurser inden for stort set alle emner, til en rigtig god pris. Hvis du gerne vil lære mens du er på farten, kan appen Mime også klart anbefales.

Markedsføring af dit spil

Når du er kommet i gang med at kode dit spil, skal du begynde at tænke over, hvordan du ønsker at markedsføre det. For hvad er idéen med at lave et spil, hvis ingen spiller det?

Der er mange måder hvorpå du kan gøre dette. Et af de første steder du bør kigge, er på forskellige fora som omhandler kodning af spil. Her kan du læse om andres erfaringer med at markedsføre deres spil. Ligeledes kan du selv stille spørgsmål.

Godt at have en hjemmeside

Hvad angår markedsføring er det en rigtig god idé at have en hjemmeside hvor du præsenterer dit spil, og har mulighed for at sælge det.

Det gode ved at oprette en hjemmeside er, at det gør det nemmere at markedsføre spillet, eftersom at man kan benytte sig af online markedsføring såsom AdWords annoncering eller SEO-optimering.

Så er det ellers bare med at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>