Invester i det perfekte gamer udstyr

Låntilcomputer

Er du seriøs med din gaming og elsker at bruge tid foran computeren, så er der god grund til at investere eller låne til noget ordentligt udstyr. Dette er både for at performe mest optimalt, men også for at gøre oplevelsen så behagelig som overhovedet muligt. Her i artiklen vil vi liste de mest basale ting for at opnå den bedste gamer oplevelse.

En god computer

Det er selvfølgelig åbenlyst, at en computer som det første, er grundelementet i en god oplevelse foran computeren.  En god computer skal have en god cpu. En cpu bør ligge mellem 2,9 – 3,5 GHz for at du sikre en god oplevelse gennem alle nuværende spil på markedet. Derudover er RAM og grafikkort også vigtigt for din computers performance.  Minimun 8GB ram er anbefalet til enhver der spiller et computerspil engang imellem. Grafikkort findes der mange forskellige af, og man bør gøre sig en god research af hvad der passer bedst til sine behov.

En ordentligt mus

En anden vigtig ting at investere i er en god mus. En mus er noget du hele tiden bruger ved computeren og især når der skal spilles computerspil. En almindelig kontormus vil dog i de fleste tilfælde ikke være brugbar hvis den skal bruges til at spille. En optimal mus bør have en god DPI samt en god sensor, som er med til at musen reagere hurtigt på alle overflader. Derudover skal musen også ligge godt i hånden, og man bør derfor prøve sig frem på forskellige designs.

Et kvalitets headsæt

God lyd kan man aldrig få nok af. Det gælder både højtalerne i stuen, men også lyden i et headsæt. Sidder man og spiller et computerspil eller høre musik, kan et kvalitets headsæt betyde alverden. Udover god lyd bør et headsæt også være behageligt at side med i længere tid ad gangen. Man bør derfor finde et headsæt der har bløde puder ved ørene og heller ikke sidder for stramt.

En behagelig stol

Bruger man meget tid foran computeren er det også vigtigt at anskaffe sig en behagelig stol at sidde i. Man bør investere mange penge i en stol da det er yderst vigtigt at sidde ordentligt. Skal man sidde ordentligt kræver det en stol der kan indstilles i højde og hældning af sæddet. Det er vigtigt at have en ordentlig kropsholdning når man sidder ned i længere tid, da det ellers kan give rygproblemer og andre gener.

Alle de ovenstående ting er noget man ikke bør spare på, hvis man vil have den bedste oplevelse. I stedet for at udskyde de enkelte ting, kan man i stedet søge et fornuftigt lån online. Derved går man ikke på kompromis med noget og får mest ud af de mange timer foran computeren.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>