Need for speed? Husk bilforsikringen!

Need for speed? Husk bilforsikringen!

Hvis du som “Need for Speed”-bilist også er lidt af en fartdjævel når du kører bil på de virkelig veje er der lige et par ting du skal huske. Det er lidt sværere at starte forfra på dit økonomiske liv end på et spil.

Gør din daglige kørsel sjovere

Selvom dit hverdagskøretøj måske ikke lever helt op til drømmen om en stor benzinsluger med en masse hestekræfter, som du ofte kører i den virtuelle verden, så er der mange måder hvorpå du kan gøre din daglige kørsel lidt sjovere.

Først og fremmest er en god biløkonomi vigtig, da den kan forsøde dit liv på mange måder. De penge du sparer på at have en billig bilforsikring kan du bruge på sjovere ting, eksempelvis en prøvekørsel i en ferrari, en drengetur til Warszawa eller et spritnyt spil du kan spille med vennerne.

Dernæst kan du med fordel køre en lille omvej engang imellem. For at dagligdagen ikke skal gå hen og blive for triviel, og fordi du inderst inde gerne vil oplevel noget nyt hver dag, kan du overveje at køre en lille omvej på vej hjem. Du får måske set noget du normalt ikke ville, og kan gå hen og blive positivt overrasket over dit lokalområde. Tænk hvis du bare kørte frem og tilbage på den samme vej når du gamede? Nej vel?

 

Sådan finder du den rette bilforsikring

Når du skal finde den rigtige bilforsikring kan du gøre brug af dine computerskills ved at starte med at browse nettet for en god pris. Du kan enten gøre brug af sammenligningssider som Mikonomi.dk eller du kan besøge forsikringsselskabernes hjemmesider.

Det er vigtigt at du kigger vilkår og betingelser igennem, da der ofte eksisterer en række andre regler for unge under 25 år. Udover din alder er der en række andre faktorer som forsikringsselskaberne tager i betragtning når de skal bestemme din pris. Det drejer sig om dit postnummer, hvor mange år du har kørt bil og hvilken bil du skal forsikre.

Hvor meget hver af disse faktorer betyder i det store regnestykke er svært at svare på, men forsikringsselskaberne vægter dem forskelligt. Det betyder, at nogle selskaber vil være billigere når du er ung, mens andre vil være billigere hvis du har kørt bil i mange år.

 

En ægte racerbil er dyr i drift

Ikke nok med at en stor og hurtigt sportsvogn er sindsyg dyr at køre ud fra forhandleren, så er den også virkelig dyr i drift. Den er både dyr i benzin, da en sådan ikke kører særlig langt på literen, den er dyr i vægtafgift, og den er især dyr i forsikring.

Når det kommer til hvilken bil du skal købe, og derfor forsikre, kan du spare mange penge ved at tænke dig godt om. At tage en strategisk beslutning om en økonomisk bil er aldrig en helt dårlig ide.

Forsikringsselskaberne vil altid favorisere bilister der skal have forsikret mindre bybiler eller gamle brugte biler, fordi at de oftest udgør en mindre risiko. Hvis du virkelig vil spare penge på din bilforsikring bør du overveje at købe en gammel brugt sag og nøjes med en ansvarsforsikring. Kaskoen kan ikke betale sig, hvis værdien af køretøjet er lav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>