De gode kampe vare længe

pcgamerDreng, pige, høj, lav, tyk eller tynd. Uanset hvem vi er, ved vi alle at energidrikke er vores bedste ven når vi sidder i stolen og er igang med tabe kampen, men vinde krigen. Men er den nu også det, for vi ved jo godt at der både er et højt sukker indhold, men også et nok lidt for højt niveau af koffein til det kan være helt sundt.

Men det er jo heller ikke muligt at komme igennem en hel turnering på bare vand og mælk. Der skal lidt sukker til, og der skal lidt koffein til, og hvad indeholder ellers dette? Det gør kaffe! Måske er det ikke den mest attraktive tanke at man skal løbe frem og tilbage efter sin kaffe, men det skal man jo heller ikke længere.

Merrild har været så smarte at de har en så stor variation af kaffe, at den kan bruges af alle og til flere formål. Vil man undgå ventetiden, så er det instant kaffen. Det eneste det kræver er at der er en stikkontakt i nærheden til kedel, og lad os være ærlige, hvilken gamer har mangel på stikkontakter?

Boost til at holde længere

Det er den længerevarende konecentration, der oftest får folk til at gå i gulvet. Det er lettelsen efter en omgang er slut og hvor man kan trække vejret, at trætheden kommer snigende. Og det er faktisk vigtigt at vide. Det nytter jo ikke noget at pumpe sig fuld af koffein når kroppen selv kan holde sig vågen, så bliver faldet det hårdere.

Det gælder om at holde længe, både at holde sig vågen, men også nogenlunde skarp. Derfor skal man så vidt muligt få fordelt sine indtag over en længere periode. Når kroppen selv kan holde sig igang og adrenalinen pumper, så hold igen med den ekstra ‘hjælp’.

Begynder du derimod at mærke kroppen stritte lidt imod, så kan det være tid, men husk nu lidt ad gangen, ellers bliver du overstimuleret og endnu engang, vil faldet være meget hårdt. Det gælder ganske enkelt om at finde en balance, et punkt hvor man ikke overforbruger, men stadig indtager nok til at holde natten ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>