Uddan dig som cand.it. og dyrk samtidig din interesse for computerspil

cumputerspil-skaermMange ser computerspil udelukkende som underholdning, men rent faktisk kan man uddanne som cand.it. – og i løbet af uddannelsen få lov at arbejde med computerspil.

Den 2-årige kandidatuddannelse cand.it.

It-universitetet i Ørestaden tilbyder en 2-årig kandidat i spil. Uddannelsen giver dig teknisk og samfundsfaglig viden om, hvordan computerspil fungerer, hvordan man designer dem og hvordan de påvirker os socialt.

På uddannelsens hjemmeside står der: “Du kommer til at arbejde med nogle af verdens førende spilforskere, og du vil få chancen for selv at blive ekspert i computerspil.” Derudover er det beskrevet, at man på kandidatuddannelsen beskæftiger sig med computerspil – på både teoretisk og  praktisk plan. Man kommer til at lære om computerspillets kulturelle betydning, hvordan man bidrager til udviklingen af computerspil og hvordan man tilpasser det kommercielle potentiale i spil til andre kommunikations- og mediedomæner.

I løbet af uddannelsen er det muligt at vælge mellem tre spor med hvert sit faglige fokus: SpilDesign, SpilTeknologi og SpilAnalyse. For at blive optaget på IT-Universitetets kandidatuddannelse skal du have: En universitets-, professionsbacheloruddannelse eller tilsvarende, og engelsk på B-niveau.

It-kurser

Er du ikke interesseret i computerspil, men vil gerne lære mere om forskellige software, kan du med fordel tage en af Segments mange kurser. Virksomheden tilbyder kurser i alt lige fra de gængse softwareprogrammer, såsom office-pakken og adobe, til it-løsninger. Segment er en IT-, konsulent- og uddannelsesvirksomhed, som har opnået status som Microsoft Gold Certified Partner og Certified Partner for Learning Solutions.

Således skriver Segment på deres hjemmeside: “Med denne status i ryggen garanterer vi, at undervisningen udføres af certificerede instruktører, der er engagerede og pædagogiske og som brænder for de produkter de underviser i.” Virksomheden understreger derudover, at deres kurser er baseret på Microsoft Back- og FrontOffice produkter, og de garanterer for deres korrekte udførelse, effektivitet og at det for virksomheden der gør brug af deres kurser er omkostningsneutralt.

Kilde: http://itu.dk/da/Uddannelser/Kandidatuddannelsen/Spil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>