Få styr på arbejdsredskaberne

Et eksempel på en god arbejdsplads foran computeren

Når man arbejder med computeren, uanset om man skal spille eller lave mere seriøst arbejde, så er det vigtigt at man har et godt arbejdsmiljø. Mange går op i at bruge pengene på, at købe den bedst muligt computer, og smider alle pengene i det og så sidder de på en elendig stol og et dårligt skrivebord.

Man kan dog sagtens finde gode stole og skriveborde til fornuftige penge, hvis man køber det brugt. Og nej det er ikke Den Blå Avis, der er i tankerne. Det er Kontorzonen, som er specialister i at købe kontormøbler brugt og sælge dem videre. Det betyder at du kan få kvalitetsudstyr til fornuftige priser.

Køb brugte møbler – de er så gode som nye

Du kan selvfølgelig sagtens købe dine møbler gennem Den Blå Avis, men du kan være svært at få møbler af god kvalitet, og man har altid bekymringen om, der er noget man har overset, og når man så kommer hjem, så mangler der dele til at samle bordet eller lignende. Dette undgår man hos Kontorzonen, som har brugte møbler i rigtig god stand, som regel er de så gode som nye. Derfor får man den kvalitet man forventer, og hvis de har møbler, der er meget brugte, kan det ses på prisen og på billedet af møblet.

Spar mange penge på brugte kontormøbler

Man kan spare rigtig mange penge på at købe brugte kontormøbler. Priserne ligger som regel på et niveau, der giver dig en besparelse på over 50 %, på møbler du ville tro var nye. Så står du i en situation, hvor du kun har en god computer, kan du altså opgradere møblerne uden at skulle bruge mange penge. Det er vigtigt at huske på, at hvis man sidder mange timer foran computeren, så er det dumt at spare på komforten, og på sigt kan det også få konsekvenser for kroppen, hvis du har siddet og hængt på en elendig stol.

Det er desuden værd at nævne at Kontorzonen giver 12 måneders garanti på de hæve/sænke borde de sælger, så hvis du vil have sådan et, kan du både få det meget billigere end nyprisen, samtidig med at du får garanti på bordet. Et hæve/sænke bord er fantastisk at have, så man kan stå op og arbejde end imellem, i stedet for at sidde på den samme pind hele dagen.

Få gjort noget ved kontoret, så du kan sidde og nyde tiden foran skærmen, i stedet for at få ondt i ryggen af den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>